Tore Crister Løkke tar 1. april over ledelsen etter Terje Bratberg i anleggsentreprenøren Tore Løkke AS på Fosen i Trøndelag.

Tore Løkke AS utfører anleggsoppdrag over hele landet med sine 120 ansatte, omsetter for drøyt 350 millioner kroner i året og er et datterselskap av Veidekke.

Tore Crister Løkke (30) er nærmest født inn i Tore Løkke AS siden det var hans far som startet bedriften i 1967. Tore Crister startet på full tid i firmaet som maskinførerlærling i 2008. Etter fullført teknisk fagskole i 2012 ble han anleggsleder, og de siste årene har han jobbet som prosjektleder for flere større infrastrukturprosjekter.

– Jeg gleder meg til å bidra i en ny rolle i selskapet, og er ydmyk og motivert for å ta over stafettpinnen. Det viktigste for meg blir å ta vare på vår inkluderende arbeidsform samtidig som vi utvikler oss videre. Gjennom involvering av våre dyktige ansatte har vi skapt gode resultater i mange år, og det skal vi fortsette med. Jeg er samtidig glad for at Terje fortsetter som spesialrådgiver, han blir en viktig støttespiller for meg med sin brede kompetanse og lange erfaring, sier Tore Crister Løkke.

Terje Bratberg (65) har jobbet i Tore Løkke AS siden 1986, og har vært daglig leder siden januar 2018. Bratberg går nå over i en rolle som spesialrådgiver. – Jeg ønsket å trappe ned, og ser frem til å jobbe videre med prosjektstøtte og utvikling av nye prosjekter. Jeg er sikker på at Tore Crister er den beste til å overta ledelsen nå og ønsker han lykke til, sier Terje Bratberg.

Tore Løkke AS er en solid og veldrevet ISO-sertifisert entreprenør med 120 ansatte og en stor og moderne maskinpark. Omsetningen er på rundt 350 millioner kroner, og selskapet har drevet uten tap siden starten i 1967. Veidekke eier 85 % av selskapet.